Anvelope / Pirelli

Firma de top care deseori ofera preturi promotionale

Anvelopa P7 - Pirelli

P 7

Anvelopa destinata ultimei generatii de autoturisme de inalta performanta. Proiectat sa reziste la solicitari mari, fara a sacrifica eleganta si comfortul, modelul asimetric imbina stilul cu cea mai moderna tehnologie. P7 incorporeaza atat tehnologia STEP (Safety from Technically Engineered Profile), cat si sistemul ELRR (Extra Low Rolling Resistance) patentat de Pirelli. STEP asigura o interactiune mai armonioasa intre diferitele componente ale anvelopei, in timp ce sistemul ELRR se refere in special la banda de rulare si la suprafetele laterale ale anvelopei.

detalii...

Anvelopa P6 - Pirelli

P 6

Proiectata pentru ultima generatie de saloons, combi si MVP, la care comfortul, stabilitatea la viteza mare si siguranta sunt principalele cerinte, P6 , la fel ca si P7, utilizeaza atat tehnologia STEP (Safety from Technically Engineered Profile), cat si sistemul ELRR (Extra Low Rolling Resistance) patentat de Pirelli. STEP asigura o interactiune mai armonioasa intre diferitele componente ale anvelopei, in timp ce sistemul ELRR se refere in special la banda de rulare si la suprafetele laterale ale anvelopei.

detalii...

Anvelopa P6000 - Pirelli

P 6000

Anvelopa P6000 contribuie la cresterea calitatii sistemelor de siguranta existente pe masinile moderne, prin imbunatatirea performantelor benzii de rulare, care raspunde activ la schimbarea suprafei drumului si la variatiile de temperatura.

detalii...

Anvelopa P6000 Powergy - Pirelli

P 6000 Powergy

Anvelopa "energy" de mare performanta; beneficiaza de un design exclusiv Pirelli, care se integreaza in sistemele de siguranta ale autoturismelor moderne pentru a asigura o inalta aderenta si in acelasi timp comfort, silentiozitate si durabilitate. Rezistenta redusa la rulare a acestei anvelope contribuie in mod substantial la economia de combustibil a autovehiculului dvs.

detalii...

Anvelopa P5000 Drago- Pirelli

P 5000 Drago

P5000 Drago are un "caracter" ferm si este destinata celor care doresc sa conduca in perfecta armonie cu filozofia Pirelli. Controlul absolut, precizia si performanta pe vreme ploioasa constituie punctele forte care fac din aceasta anvelopa o alegere valoroasa.

detalii...

Anvelopa P300 Energy - Pirelli

P 3000 Energy

P3000 Energy este anvelopa Pirelli destinata pietei internationale a vehiculelor cu indice de viteza T si H. E un model revolutionar, care-si ajusteaza performantele in functie de stilul soferului si de conditiile de trafic.

detalii...

Anvelopa P2500Energy - Pirelli

P 2500

Model nou pentru segmentele T si H: design atractiv, tehnologie avansata si o excelenta comportare in conditii de umezeala. Anvelopa ideala pentru echiparea autovehiculelor de putere mica si medie. Marcata M+S (Mud and Snow - noroi si zapada), P2500 Euro afera o mare siguranta in conducere tot timpul anului.

detalii...

Anvelopa Winter Snowsport- Pirelli

Winter SnowSport

Derivata din cea mai performanta tehnologie Pirelli, aceasta sofisticata anvelopa de iarna este disponibila pentru indicele de viteza V (pana la 240 km/h), precum si T si H. Modelul cu indice V permite masinilor sport sa atinga un nivel de performanta inaccesibil anterior, in conditii de drum normal.
Amprenta ei unica asigura comfortul si siguranta la temperaturi scazute atat pe suprafete uscate, cat si umede si performante excelente chiar si pe zapada.

detalii...

Anvelopa Winter Snowcontrol- Pirelli

Winter SnowControl

Anvelope de iarna destinate sa echipeze de la vehicule de oras pana la masini de putere medie si mare, inclusiv MPV. Beneficiind de experianta Pirelli in acest segment de piata, Winter Snowcontrol ofera un grad inalt de aderenta si siguranta pe suprafete dificile. Noul compus al benzii de rulare asigura o performanta excelenta la temperaturi joase combinata cu un deosebit comfort si un nivel redus de zgomot.

detalii...

Anvelopa Scorpion S/T- Pirelli

Scorpion S/T

Combinatie a tehnologiei Pirelli specifice SUV si 4x4, Scorpion S/T este o anvelopa cu profil ingust proiectata pentru ultima generatie de vehicule 4x4. Oferind un extraordinar comfort si un nivel redus de zgomot, fiind foarte usor de condus, acest model se comporta ideal la viteze mari pe sosea, iar pe teren accidentat ofera o tractiune remarcabila si o manevrabilitate exceptionala, chiar si pe zapada.

detalii...

Anvelopa Scorpion A/T- Pirelli

Scorpion A/T

Model agresiv, specializat al benzii de rulare pentru istovitoare excursii off-road (in afara soselei). Are o structura robusta ce ofera, in acelasi timp, o manevrabilitate deosebita pe sosea, unde comfortul si zgomotul redus sunt calitatile apreciate.

detalii...

Anvelopa Scorpion Dakar - Pirelli

Scorpion Dakar

Pasiunea generata de sofatul pe teren accidentat (off-roading) conduce deseori la manevre care depasesc frontierele admise. Capacitatea anvelopelor Scorpion Dakar de a face fata acestor situatii deriva din cea mai noua tehnologie incorporata si din bogata experienta a specialistilor de la Pirelli in competitiile off-road.

detalii...

Anvelopa Scorpion  Mud - Pirelli

Scorpion Mud

Aderenta si tractiune la cel mai inalt nivel. Control total in conditii extreme.

detalii...

Anvelopa Scorpion Zero - Pirelli

Scorpion Zero

Regele soselelor, un campion pur-sange.

detalii...

Anvelopa Citynet Plus - Pirelli

Citynet Plus

Te poti baza pe ea atat pentru pretul scazut cat si pentru usurinta conducerii. Compusii speciali si structura sa robusta sunt rezultatul proiectarii in colaborare cu principalii producatori de autovehicule, fapt care asigura o excelenta manevrabilitate in orice conditii de vreme, fara a mari costurile legate de inlocuirea anvelopelor in functie de anotimp. O economie care nu compromite in nici un fel siguranta.

detalii...

Anvelopa AllWeather- Pirelli

AllWeather

Printre multele atribute, unul este esential: Citynet plus contribuie remarcabil la reducerea problemelor generate de transportul actual, economisind atat timp cat si bani. Modelul si compozitia benzii de rulare confera siguranta si aderenta pe orice suprafata, in timp ce suprafetele laterale ofera o rezistenta remarcabila la deteriorarile produse de escaladarea bordurilor.

detalii...

Anvelopa Citynet L4 - Pirelli

Citynet L4

detalii...

Anvelopa Citynet L6 - Pirelli

Citynet L6

detalii...

Preturile nu contin TVA
Home | Despre noi | Anunturi online | Guest Book | Linkuri utile | Best cars
Jante | Anvelope | Tobe | Tuning exterior | Tuning Interior | Filtre de aer
Site realizat de :    Kappa Fashion     Car Design Concept 2005