Anvelope / Toyo

Calitate japoneza la preturi accesibile

anvelopa T1 R - Toyo

Proxes T1 R

O superba anvelopa de inalta performanta, Proxes T1 R satisface pretentiile celor mai exigenti soferi - de aceea e disponibila numai pentru indicii de viteza V, W si Y (pana la 240...300 Km/ora). Compusul unic a fost creat cu ajutorul ultimei tehnologii Toyo, pentru a asigura o aderenta exceptionala la carosabilul umed. Proxes T1 R ofera soferilor pasionati maximum de control si predictabilitate in situatii-limita. Adica exact ce se asteapta de la o anvelopa Toyo.

detalii...

Anvelopa Proxes T1 S - Toyo

Proxes T1 S

O masina de inalta perfotmanta merita anvelope de cea mai inalta performanta - Proxes T1-S.Gratie unui compus de cauciuc imbogatit cu siliciu, Proxes T1-S ofera o aderenta exceptionala atat pe vreme ploioasa, cat si pe vreme uscata. Proiectat pe computer, cu ajutorul programului DSOC II conceput chiar de firma Toyo, desenul agresiv al suprafetei de rulare nu este pur decorativ - santurile sale late, in forma de "V" ajung pana in centrul suprafetei de contact, asigurand dispersia apei cu maximum de eficienta. Design-ul suprafetei de rulare contribuie, de asemenea, la remarcabila stabilitate si predictibilitate a anvelopelor in situatii limita.

detalii...

Anvelopa 330 - Toyo

330

Aspectul sau sportiv mascheaza faptul ca 330 este proiectata sa mareasca aderenta pe vreme umeda a masinilor de capacitate mica si medie. Totodata, aceasta anvelopa prezinta o rezistenta scazuta la rulare (marind astfel economia de combustibil) si o excelenta rezistenta la uzura. Esta anvelopa perfecta pentru posesorul unei masini de familie caruia ii place sa sofeze.

detalii...

Anvelopa R610 - Toyo

R610 / CF1

Viteza ridicata atinsa de actualele masini de capacitate medie si mare reclama folosirea unei anvelope cu profil ferm. Disponibila atat pentru factorul de viteza H (pana la 210 km/ora) cat si V (240 km/ora), Roadpro R610 are un profil directionalal al benzii de rulare, care ii asigura un inalt nivel de performanta pe vreme umeda si un nivel redus de zgomot. La fel ca toate celelalte anvelope Toyo, R610 prezinta o stabilitate si o rezistenta la uzura deosebite, fiind apreciata pentru gradul ridicat de comfort.

detalii...

Anvelopa  S940 - Toyo

S940 / S 941

Disponibila intr-o gama larga de dimensiuni, pentru autoturisme medii si mari, Snowprox S940 este o anvelopa de iarna de o remacabila calitate. Performantele sale pe drum uscat reprezinta tot ce se poate astepta de la o anvelopa Toyo, iar in conditii de iarna ofera o aderenta si o stabilitate deosebite, precum si o extrema manevrabilitate.

detalii...

Anvelopa S950 - Toyo

S950

Snowprox S950 incorporeaza cea mai noua tehnologie pentru anvelopele de iarna, prezentand un model al suprafetei de rulare capabil de a furniza o tractiune uimitoare atat pe suprafete acoperite cu zapada cat si cu apa. Santurile laterale largi sunt foarte eficiente pe zapada, in timp ce forma optimizata pe computer a nervurilor centrale mareste eficienta franarii si stabilitatea. Un compus de cauciuc imbogatit cu siliciu confera anvelopei Snowprox S950 calitati exceptionale pe vreme rea, asigurand o mult mai mare aderenta decat cauciucul clasic. Si, fiind produsa de Toyo, Snowprox S950 prezinta garantia unei excelente manevrabilitati, indiferent de vreme.

detalii...

Anvelopa tranpath S/U- Toyo

Tranpath S/U

Pentru o maxima siguranta atat pe sosea cat si in afara soselei, aveti nevoie de Tranpath, lidera anvelopelor Toyo pentru teren accidentat. Optimizata cu ajutorul progaramului de calculator DSOC II elaborat de specialistii Toyo, modelul Tranpath confera o aderenta deosebita la carosabilul uscat sau umed. Constructia partilor laterale asigura un inalt grad de comfort si o buna comportare in conditii-limita, in timp ce profilul sau este proiectat pentru evacuarea optima a apei si pentru un nivel cat mai redus de zgomot. Iar cand va aventurati in afara soselei, Tranpath face fata ce brio provocarii oferite de terenul accidentat.

detalii...

Anvelopa 785- Toyo

785

Profilul agresiv face din 785 anvelopa autovehiculelor de teren - este favorita tuturor celor care folosesc autovehiculele 4x4 pentru munca sau de placere. Totusi, desi proiectata sa asigure cea mai buna tractiune in conditii de teren accidentat, modelul 785 are un indice de viteza de 113 mile/ora - ceea ce e tipic pentru atentia la detalii a celor de la Toyo.

detalii...

Anvelopa M 410 - Toyo

M 410

Anvelopa M410 este o anvelopa radiala pentru toate anotimpurile, capabila de performante bune atat pe suprafete asfaltate cat si pe drumuri de tara, asigurand o manevrabilitate excelenta, comfort ridicat si nivel redus de zgomot.

detalii...

Anvelopa Vario V1 - Toyo

Vario V1

Un compus unic de cauciuc confera acestei anvelope o viata lunga in conditii grele de exploatare, in timp ce carcasa anvelopei e proiectata pentru comfort maxim, intrucat noi consideram ca trebuie sa asiguram conditii optime si pentru transportatorii de marfuri.

detalii...

Anvelopa H02- Toyo

HO2

Solicitate, printre altii, de serviciile de urgenta, anvelopele HO2 au fost realizate pentru cei mai pretentiosi utilizatori. Profilul cu santuri adanci si late asigura o foarte buna evacuare a apei, in timp ce compozitia speciala a materialului folosit confera o aderenata ridicata si o durata de viata foarte mare.

detalii...

Anvelopa Ho3 - Toyo

HO3


Camionetele nu-si pot permite sa se opreasca din drum din cauza conditiilor grele de vreme, motiv pentru care Toyo a fabricat HO3 All-Season. Asigurand o foarte buna tractiune si in afara soselei, aceasta anvelopa e durabila si silentioasa.

detalii...

Anvelopa Ho8 - Toyo

HO8detalii...

Anvelopa Ho9 - Toyo

HO9detalii...

Preturile nu contin TVA
Despre noi | Anunturi online | Guest Book | Linkuri utile | Best cars
Jante | Anvelope | Tobe | Tuning exterior | Tuning Interior | Filtre de aer
Site realizat de :    Kappa Fashion     Car Design Concept 2005